Fabricació de llibret, portes , persianes enrotllables de fusta , i magatzem de diversos productes

fabricació de portes de fusta a Barcelona

Persianes i Portes Paré, fabricants de persianes de llibret, enrrotllable de fusta i portes massisses

MÉS DE 50 ANYS D'HISTÒRIA

Persianes i Portes Paré som una empresa especialitzada a la fabricació de persianes de llibret i portes de fusta a Barcelona, enrotllables i una gran varietat d'altres productes de fusteria per l'habitatge.

MIG SEGLE D'ACTIVITAT EMPRESARIAL

Als seus inicis, l'empresa fundada per Ramón Paré l'any 1.962, es dedicava a la fusteria artesanal i a la fabricació de persianes enrotllables de fusta. Poc a poc va anar augmentant la seva activitat centrada fabricant persianes de llibret, que subministrava a altres fusters de la comarca.

L'any 1.989, fou PERSIANES PARÉ, S.C., la qual s'ocupava íntegrament a la comercialització dels productes que fabricava (persianes de llibret, persianes enrotllables de fusta i portes massisses). La entrada de fabricació de portes massisses va donar una nova etapa a la nostra empresa i un relleu generacional.

L'any 1.995 es va constituir Persianes i Portes Paré,S.L. empresa actual dedicada a la fabricació de persianes de llibret, portes massisses, persianes enrotllables, mosquiteres, etc, a més a més, de tenir un extens magatzem de portes d'interior, parquet i molts altres productes.

La nostra actual empresa fabricant de llibret i portes massisses  té unes instal·lacions de 9.600 m², distribuïdes en 5.000 m² de fàbrica i magatzem, amb una àmplia i moderna maquinària, i 200 m² d'oficines i exposició.

Esperem seguir atenent totes les peticions treballant i millorant els nostres serveis.

 

Fàbrica de llibret, portes i persianes enrotllables de fusta, i magatzem de molta varietat d'articles

Horari

Horari d'atenció al públic:
De Dilluns a dijous de 8:00 a 13:00 hores i de 15:00 a 19:00 hores.
Divendres de 8:00 a 13:00 hores i de 15:00 a 18:00 hores.

Noticies

Contacte

  Passatge indústria, 3,
Sentmenat, 08181, (Barcelona)

  93 715 01 57

  937 120 616